Heder6 1

Header6 0


  21 березня 2024 року відбувся захист виробничої практики в початковій школі у змішаному форматі для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр денної форми навчання, які проходили практику з 19 лютого 2024 року до 17 березня 2024 року.

  Груповим керівником була к.п.н., доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Шевчук І. В.

  Практику проходили на базі Уманської гімназії № 10 Уманської міської ради та  за місцем проживання і працевлаштування.

  Здобувачі вищої освіти поділилися своїми враженнями від проходження виробничої практики.

01

  Воробйова Анастасія Геннадіївна проходила практику на базі опорного закладу освіти Кілійський ЗЗСО №4 Кілійської міської ради Одеської області.

02

  «Перша виробнича практика в початковій школі залишила дуже багато вражень і позитивних емоцій. Під час практики я відчула себе справжнім вчителем, навчилась організовувати роботу учнівського колективу за допомогою різних форм і видів навчальної діяльності. Дітям найбільше сподобались інтерактивні методи і прийоми навчання, які я використовувала на кожному уроці» - зауважує Анастасія Геннадіївна.
03

  Анастасія Геннадіївна продемонструвала відео з практики, де вона проводила урок.

  Подгурська Валерія Іванівна: «Під час практики я отримала неоціненний досвід, ближче ознайомилася із діяльністю вчителя, дізналася багато нового і цікавого. Після проходження практики вкотре переконалась, що професія педагога – це моє покликання, моя майбутня професія, стан моєї душі».

 04

  Рубашкін Вячеслав Ігорович: «Я дуже радий, що в мене є змога спробувати себе в ролі вчителя. Працюючи з дітьми, я отримував шквал емоцій на цілий день. Вони настільки заряджають енергією, що мені не хотілось повертатись додому. Кожен із них різний, але всі такі схожі».
05

  «Я вкотре переконалася, що професія вчителя –  це правильний вибір у моєму житті» - підсумувала свій звіт Пейчева Ірина Валеріївна.  
06

  «Професія вчителя без сумніву потребує наполегливості, щирого бажання молодого педагога спілкуватися із дітьми, вимагає щоденної наснаги та моральної стійкості» - наголошує Томенко Юлія Анатоліївна.
07

  Підводячи підсумок проходження практики, здобувачка вищої освіти Пянкевич Іванна Валеріївна, сказала: «Можна із впевненістю сказати, що перебування на практиці принесло мені не лише приємні емоції та спогади, але й збагатило мій педагогічний досвід новими та необхідними знаннями для професії вчителя початкової школи!»
08

  Мета практики досягнута, завдання - виконані у повному обсязі.

  Виробнича практика – це незабутній досвід, що дарує студентам можливість навчатися у справжніх фахівців своєї справи!

Reklama2021