Heder6 1

Header6 0


Вітаємо студентський народний театр драми та комедії з перемогою у 6-му Міжнародному конкурсі «Україна єднає світ – 2021»

    Колектив студентського народного театру драми та комедії Уманського державного педагогічного університету взяв участь у 6-му дистанційному міжнародному фестивалі – конкурсі театральних колективів «Україна єднає світ». Фестиваль відбувся за ініціативи та підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та благодійного фонду «Україна єднає світ». Роботу жюрі, до складу якого входили відомі діячі культури та мистецтв, очолювала заслужена артистка України Тетяна Пирогова.

   Театральний колектив нашого університету має багаторічний досвід участі у подібних міжнародних театральних фестивалях. Щороку високий професійний рівень акторів театру факультету початкової освіти засвідчували перемоги, призові місця і нагороди. Цьогорічний фестиваль не став виключенням. За результатами участі у Міжнародному фестивалі – конкурсі колектив студентського народного театру драми та комедії був відзначений дипломом лауреата у номінації «Театри».

    Окрему подяку за плідну, самовіддану працю, вагомий внесок у розвиток культури суспільства та естетичне виховання молоді від директора Міжнародного конкурсу «Україна єднає світ» Лариси Ощеповської отримала керівник театрального колективу заслужений працівник культури України Наталія Алексеєва.

   Дорогі театрали! Прийміть щирі вітання з черговою перемогою. Зичимо вам і у подальшому бурхливих овацій, реалізації усіх творчих задумів і яскравих перемог!

1

2