Heder6 1

Header6 0


ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИ НАШИМИ АСПІРАНТАМИ

  28 квітня 2021 року викладачі кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі, аспіранти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Пісняк Валентина Степанівна та  Гаращук Євгеній Михайлович взяли участь у відеоконференції, метою якої був захист виробничої  (педагогічної) практики.


01

  Педагогічна практика в системі вищої освіти на третьому освітньо-науковому рівні є компонентом професійної підготовки до науково-педагогічної діяльності та являє собою вид практичної діяльності аспірантів щодо здійснення освітнього процесу у вищій школі.

  Під час проходження виробничої  (педагогічної) практики аспіранти мали можливість закріпити знання про структуру та зміст викладацької діяльності, організацію освітнього процесу у ЗВО, основи педагогіки вищої школи та навчально-методичної діяльності у закладах вищої освіти, психологічні аспекти навчально-творчої діяльності; практично застосовувати отримані знання у процесі підготовки і проведення занять, організації самостійної та індивідуальної роботи студентів.
1619717740200

  Незважаючи на те, що  організація зазначеного виду діяльності  відбувалась в карантинних умовах,  аспірантами  Пісняк В.С. та Гаращуком Є.М. успішно виконано програму практики.

Бажаємо подальших успіхів у навчанні!