Heder6 1

Header6 0


Рада роботодавців факультету початкової освіти

 

  10 вересня відбулося перше онлайн-засідання ради роботодавців факультету початкової освіти. Обговорювалися питання щодо розвитку співробітництва з метою покращення освітнього процесу, а також визначення планів і напрямів співпраці.

  Декан факультету, Наталія Дудник, представила завідувачів кафедр та керівників освітніх програм. Вона наголосила на важливості ефективної взаємодії між навчальними закладами та роботодавцями для підготовки висококваліфікованих фахівців, які відповідатимуть сучасним вимогам ринку праці.

  Одним з важливих етапів засідання стало обрання керівного складу Ради роботодавців. Одноголосно головою ради було обрано Миколайко Оксану Віталіївну – заступника директора з навчальної роботи (початкова ланка) Уманської гімназії №11, а секретарем - Торчинську Тамару Анатоліївну  - доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі.

  Під час засідання також було обговорено перспективи покращення практичної підготовки студентів через залучення роботодавців до процесу навчання, організації практик та участь у формуванні навчальних програм.

  Завершуючи засідання, учасники висловили сподівання на плідну та довготривалу співпрацю, спрямовану на підвищення якості підготовки майбутніх педагогів та зміцнення зв’язків між освітою та професійною спільнотою.

00