Heder6 1

Header6 0


  Посвята першокурсників у студенти  ̶ це важлива подія, яка символізує початок нового етапу життя. Захід у нестандартній формі не тільки робить його цікавішим, але й сприяє згуртуванню першокурсників, залишає яскраві спогади та підвищує їхню  мотивацію.

  За підтримки декана факультету Наталки Дудник 6 вересня студентською радою факультету була організована й проведена посвята першокурсників у форматі виїзного заходу на природу. До програми увійшли: представлення студентських груп І курсу, патріотичний флешмоб, конкурси, спортивні естафети, вікторини, спрямовані на виявлення талантів, розкриття творчого потенціалу та згуртування студентського колективу.
090

  Свято стало традиційним і є символом початку навчального року, знаменуючи новий етап у житті кожного студента.

Дорогі першокурсники!

  Попереду на вас чекає захопливе, сповнене різноманітних подій студентське життя, яке подарує безліч можливостей для розвитку, нових знайомств і яскравих вражень. Ви стали частиною великої спільноти, де кожен день приносить нові знання, виклики і досягнення!

  Бажаємо здійснення нашої спільної мрії – Перемоги! Нехай ваші зусилля і натхнення наближають цей важливий момент для всіх нас!

  Завершилося свято урочистим врученням пам’яток першокурсникам та подяк, а також виконанням Гімну України в колі всіх учасників, що додало події особливого патріотичного настрою й згуртованості.

0901