Heder6 1

Header6 0


«Чорнобиль − довгий слід трагедії»

270

    Аварію на Чорнобильській АЕС досі називають найбільшою техногенною катастрофою в історії мирного атома. Цій трагедії привласнений сьомий рівень небезпеки за Міжнародною шкалою ядерних подій, що стало локальною катастрофою з глобальними наслідками. Волею долі, епіцентром ядерної аварії стала саме наша багатостраждальна українська земля.
    26 квітня 2021 року на базі лабораторії Модернізації початкової освіти факультету відбувся науково-практичний семінар: «Чорнобиль − довгий слід трагедії». Учасниками даного заходу були викладачі кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі і студенти І-ІV курсів.
    На семінарі були висвітленні цікаві матеріали трагедії.

27004

    Доктор педагогічних наук, професор Комар О. А. представила повідомлення на тему: «Чорнобиль − довгий слід трагедії».
    Байдюк Л. М., викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі навела цікаві факти відродження флори і фауни Чорнобильської зони.
    Викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій Загоруйко Н. П. розповіла про техногенну, екологічно-гуманітарну сторони Чорнобильської катастрофи.
    Члени студентської ради факультету Литвинюк Тетяна і Самойлик Ольга підготували презентацію матеріалів про Чорнобильську катастрофу, причини, її наслідки та цікаві факти про Чорнобильську зону.