Heder6 1

Header6 0


ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

 

Вельмишановна Ольго Анатоліївно!

Колектив співробітників та студентів факультету початкової освіти сердечно вітає Вас з нагоди ювілею.

За роки Вашої роботи в Уманському державному педагогічному університеті ми завжди цінували, цінуємо і будемо цінувати Вас як чуйну, добру, благородну людину, кваліфікованого й досвідченого працівника. Ваша самовіддана праця, патріотизм та подвижництво на всіх щаблях Вашого життєвого, викладацького та наукового шляху заслужили глибоку шану всього колективу факультету та університету.

Ваша багаторічна праця в університеті, Ольго Анатоліївно – то взірець професіоналізму, працелюбності, доброзичливого ставлення до студентів. Ви ніколи не зраджуєте принципам людяності, порядності, чесності. Тож нехай притаманні Вам інтелігентність, виваженість, цілеспрямованість та професіоналізм, невичерпна життєва енергія приносять успіхи в педагогічній діяльності.

Міцного здоров'я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних, мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків! Ми безмежно цінуємо Вашу людяність, щирість та раді нашій співпраці! Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!