Heder6 1

Header6 0


ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ «Формування навичок письма у буквений період навчання грамоти»

  30 вересня 2024 року доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій Грітченко Тетяна Яківна   провела відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Методика навчання письма» для здобувачів вищої освіти ІІ курсу 22 групи на тему: «Формування навичок письма у буквений період навчання грамоти».

  У ході заняття  студенти повторили правила дотримання правильної постави під час письма та пригадали норми безперервного письма у 1, 2, 3, 4 класах; долучилися до письма великих літер в зошитах з графічною сіткою №1 та одночасно на дошці з їх коментуванням.

  Майбутні вчителі початкової школи гарно справилися з диктантом та здійснили взаємоперевірку та оцінювання письмових робіт одногрупників; повправлялися у звуко-буквеному аналізі слів, складанні речень за схемою; виконали письмові завдання у прописах та зошитах з графічною сіткою №5.

  Як і завжди під час практичного заняття студенти виконували різні типи руханок, релаксаційних пауз та вправ-енергізаторів.

  НПП факультету, які були присутніми на відкритому занятті, також із задоволенням долучилися до виконання вправи на розвиток зорово-моторної координації.

  Заняття пройшло у доброзичливій, невимушеній атмосфері та отримало схвальні відгуки від присутніх.

11

12

13

14