Heder6 1

Header6 0


Академічна доброчесність: пошук  наукових джерел та опрацювання матеріалу щодо теми дослідження

  Досягнення мети та виконання завдань наукового дослідження неможливе без ознайомлення з основними джерелами, що висвітлюють його тему. Пошук таких джерел повинен бути логічним, послідовним, всебічним. З метою ознайомлення науково педагогічних працівників та здобувачів освіти нашого факультету з особливостями пошуку наукових джерел, укладання списку використаної літератури та правилами цитування було проведено зустріч із головним спеціалістом інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки університету Блохою Аліною Анатоліївною. У своїй промові Аліна Анатоліївна звернула увагу присутніх на наукові джерела, що представлені у фондах нашої бібліотеки: підручники, довідкові видання, монографії, наукові збірки, періодичні видання тощо. Для того, щоб віднайти їх у бібліотеці слід скористатися довідково-бібліографічним апаратом: систематичним каталогом, каталогом періодичних видань, систематичною картотекою статей, краєзнавчим каталогом, тематичними картотеками тощо. Аліна Анатоліївна детально ознайомила із послугами, які надає бібліотека та прокоментувала новий проєкт Закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони використання джерел інформації держави-агресора або держави-окупанта в освітніх програмах, в науковій та науково-технічній діяльності” (№ 7633).
  Також присутні мали можливість ознайомитися з алгоритмом користування сайтом бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
  Щиро дякуємо шановній Аліні Анатоліївні та всім співробітникам бібліотеки за корисну інформацію, за співпрацю та можливість користуватися фондами бібліотеки

01

02

03

DSC 0453