Heder6 1

Header6 0


УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

  Сьогодні наша країна зустрічається з численними викликами, які потребують усвідомлення національної ідентичності, єдності та прагнення до збереження незалежності. Саме тому новий навчальний рік для першокурсників на факультеті початкової освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини було розпочато лекцією «Україна понад УСЕ» доцентом кафедри історії України Оленою Джагуновою.

01  Лекція мала на меті не лише ознайомити здобувачів вищої освіти із важливими історичними віхами, але й сформувати у них глибоке розуміння національної ідентичності, патріотизму та відповідальності за майбутнє країни.

  Під час заходу Олена Джагунова акцентувала увагу на значущості активної громадянської позиції та збереження культурної спадщини, що є ключовими елементами у вихованні майбутніх педагогів, які будуть впливати на наступні покоління українців.

  Освітяни не лише передають знання, але й формують світогляд, цінності та моральні орієнтири своїх вихованців, від чого значною мірою залежить стійкість та єдність нації. Таким чином, майбутні педагоги мають стати носіями та захисниками національних традицій, підтримуючи ідеї незалежності та суверенітету України у своїй професійній діяльності.

02