Heder6 1

Header6 0


КРУГЛИЙ СТІЛ ЗА УЧАСТІ ПРОФЕСОРКИ ІРИНИ ШАПОШНІКОВОЇ

  01 травня 2024 року на факультеті початкової освіти відбулося засідання круглого столу за участі Ірини Миколаївни Шапошнікової – професорки кафедри педагогіки та методики початкового навчання факультету педагогіки та психології, заступника декана з навчально-методичної роботи НПУ імені М. П. Драгоманова.

  На зустрічі відбулося обговорення стандарту другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності «Початкова освіта», розглядалися питання дотримання академічної добропорядності в умовах освітньої діяльності та її впливу на якість освітнього процесу.

03

02

  Щиро вдячні професорці Ірині Миколаївні, що знайшла час і поділилася власним досвідом та знаннями. Її візит відкрив для нас нові горизонти у сфері початкової освіти та надихнув на подальші досягнення.

  Такі зустрічі підкреслюють важливість обміну знаннями та співпраці в академічному середовищі. Вони сприяють поглибленню розуміння предмету, стимулюють креативне мислення та сприяють формуванню наукової спільноти з відкритими та продуктивними діалогами.

  До нових зустрічей!