Heder6 1

Header6 0


ПЕРШОКУРСНИКИ ТА БАТЬКИ ПРОІНФОРМОВАНІ ПРО ПОЧАТОК НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

  09 вересня на факультеті початкової освіти відбулися батьківські збори за участі першокурсників, їх батьків та адміністрації факультету початкової освіти. Студенти, які не змогли приїхати на зустріч, мали змогу приєднатися в онлайн-режимі за допомогою платформи Google Meet.

  Декан факультету Борис Якимчук привітав здобувачів вищої освіти та їх батьків з вагомою подією у житті – вступом до студентської сім’ї факультету. Був проведений короткий аналіз вступної компанії, розглянуто актуальні питання освітнього процесу, умови й вимоги щодо проживання в гуртожитках, дотримання навчальної дисципліни та відвідування занять в умовах воєнного часу.

  Заступник декана з навчальної роботи Олена Ящук зупинилася на питаннях навчального процесу, розповідала аудиторії про оцінювання успішності, підготовки до семінарських занять та особливості організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти.

  Із вітальним словом звернулася куратор 11 групи Алла Добридень, яка розповіла студентам про їх успішну адаптацію в нових умовах навчання та проживання.

 Олексій Муковіз, ознайомив здобувачів з інформаційно-освітнім середовищем в закладах вищої освіти в умовах дистанційного навчання. Першокурсники дізналися про особливості роботи в дистанційному режимі. Також було презентовано інструкцію щодо роботи у Google meet.

  Заступник декана з виховної роботи Наталія Загоруйко звернула увагу на особливостях виховної роботи на факультеті й зазначила, що виховання і освіта процеси нероздільні та тісно взаємопов’язані між собою.

  Отож, батьківські збори відбулися у сприятливій, комфортній атмосфері!

  Сподіваємося на подальшу ефективну співпрацю батьків, здобувачів, викладачів та адміністрації факультету.

 11