Heder6 1

Header6 0


ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗБОРИ ЗА УЧАСТІ ПЕРШОКУРСНИКІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ

  7 серпня на факультеті початкової освіти відбулася зустріч адміністрації факультету з цьогорічними першокурсниками денної форми навчання та їх батьками. Такі зустрічі уже стали традиційними, проводяться перед початком навчального року і дають можливість батькам та студентам отримати для себе відповіді на цілий ряд питань, серед яких поселення у гуртожиток, особливості організації  навчального процесу, організація студентського дозвілля та багато іншого.

  На зустрічі були присутні декан факультету Якимчук Борис Андрійович та заступник декана з наукової роботи Коломієць Наталія Андріївна, які привітали учасників зустрічі зі вступом до університету. Вони ознайомили першокурсників та батьків з структурою факультету, його історією, традиціями і висловили сподівання на подальшу співпрацю наголосивши, що для студентів період перших кількох тижнів навчання буде найскладнішим, оскільки воно істотно відрізняється від звичного для них навчання в школі. На факультеті створені усі можливості для того, щоб цей період як і подальше навчання в стінах університету були для студентської молоді максимально комфортними. Декан закликав першокурсників до усвідомлення відповідальної місії, яку на них покладає суспільство і висловив сподівання на те, що присутні на зустрічі студенти стануть гордістю факультету та університету.

  Зустріч відбулась у позитивній атмосфері. Батьки та студенти отримали відповіді на питання, які їх хвилювали. Завершилась зустріч оглядом аудиторій та кабінетів факультету та відвідуванням гуртожитків.

01

03

02