Heder6 1

Header6 0


Важливість учителя початкової школи

  Кажуть, що учитель – професія, яку потрібно любити душею, інакше працювати не вийде. Учитель – це водночас педагог, наставник та друг, якого люблять діти та якому довіряють батьки. Учитель має вміти мотивувати учня: до розвитку, до знання предмета, до пізнання світу. Це можна зробити лише тоді, коли любиш свою працю, коли ти відповідальний і відкритий до світу. Без мотивації не буде результату, а він має бути — тому що вже зараз можна сказати, що ІТ не замінить вчителя.

  Освіта завжди дуже важлива в будь-якому суспільстві, і роль учителя початкової школи в ній ключова. Учитель продовжує бути з учнем один-на-один. Саме він його готує до майбутньої цивілізації. І тому робота учителя закарбовується у віках і продовжує бути актуальною.

  Бути Першим Учителем не тільки почесно, але й відповідально. Учителі початкової школи нового покоління – компетентні, ерудовані, творчі та вмотивовані. Вони є рушійною силою освітньої реформи. Якщо ви хочете стати саме таким вчителем, то вступайте на факультет початкової освіти і ми з радістю вам у цьому допоможемо.

  Усю необхідну інформацію для вступу ви можете знайти на сайті нашого факультету. Ми чекаємо саме на вас!!!