Heder6 1

Header6 0


ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ФАКУЛЬТЕТУ

28 квітня 2021 року о 13 годині

  У зв’язку із розглядом на засіданні науково-методичної комісії питання «Про внесення змін до освітніх програм» гарантам необхідно подати до 24 квітня 2021р. на електронні адреси кафедр факультету та деканату остаточні примірники Освітніх програм для вступників 2021 року та навчальні плани (для денної та заочної форми навчання). Детальніше...

  У різному відбудеться обговорення Стандарту вищої освіти за спеціальністю 013 початкова освіта першого (бакалаврського) рівня (затвердженого 23.03.2021 року). Завідувачам кафедр необхідно провести роботу серед викладачів та подати до 20 квітня 2021р. на електронні адреси інших кафедр факультету та деканату робочі програми навчальних дисциплін кафедр факультету; силабуси навчальних дисциплін кафедр факультету та навчальні робочі програми нововведених дисциплін. Заступнику декана з педагогічної практики подати  наскрізні програми практик всіх освітніх програм за ОС Бакалавр та ОС Магістр.

  Членам науково-методичної комісії ознайомитися з вище переліченою документацією та подати пропозиції щодо удосконалення їх змісту заступнику декана з навчально-методичної роботи на ел. адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 27 квітня 2021 р. для приведення їх у відповідність вимогам Стандарту.

  Голові комісії із забезпечення якості освіти на факультеті організувати анкетне опитування студентів у дистанційному режимі з використанням інформаційно-освітнього середовища УДПУ щодо змісту ОП, навчальних планів програм навчальних дисциплін на наступний навчальний рік.