Heder6 1

Header6 0


НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР

20 травня в рамках Днів науки кафедрою  фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі був проведений науково-методичний семінар «Підготовка майбутніх учителів  до здійснення національного виховання молодших школярів».

На семінарі обговорювалися такі питання:

  1. Підготовка майбутнього вчителя до національного виховання у процесі викладання фахових методик.
  2. Критерії та рівні сформованості готовності студентів до національного виховання учнів початкової школи.
  3. Реалізація національного виховання через зміст підручників початкової ланки освіти.
  4. Формування готовності студентів до здійснення завдань національного виховання у процесі педагогічної практики.

Семінар відкрила кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Торчинська Тамара Анатоліївна, яка окреслила теоретичні засади готовності майбутніх учителів до національного виховання.

DSC_0006.jpg - 363.44 kB

Грітченко Тетяна Яківна, кандидат педагогічних наук, доцент розкрила  рівні сформованості готовності студентів до національного виховання учнів початкової школи.

DSC_0007.jpg - 591.90 kB

Ключовою темою пленарного засідання стала проблема  шляхів реалізації готовності студентів до здійснення завдань національного виховання у процесі педагогічної практики. Студентка 22 групи Мокріцька Яна  розповіла про власний досвід роботи у цьому напрямі під час виробничої практики.

DSC_0016.jpg - 613.28 kB

Всі учасники семінару залишились задоволені спільною роботою і відзначили важливість такого формату професійного спілкування.