Heder6 1

Header6 0


ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

  Викладачі кафедри виховних технологій та педагогічної творчості факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошують взяти участь у роботі регіонального науково-практичного семінару «Професійний розвиток викладачів педагогічних університетів в умовах неформальної освіти», який відбудеться 4 травня 2023 року о 14:30 в онлайн форматі.

  До участі запрошуємо педагогічних працівників закладів вищої освіти, аспірантів, докторантів, наукових працівників, а також здобувачів вищої освіти педагогічних професій.

  Тематичні напрями роботи семінару:

  1. Теоретичні аспекти дослідження змісту, структури, сучасних підходів до розвитку особистісних та професійних компетентностей викладачів педагогічних університетів в умовах неформальної освіти.
  2. Національний та світовий досвід формування професійних компетентностей викладачів педагогічних університетів.
  3. Інноваційні освітні технології професійного вдосконалення та особистісного зростання викладачів педагогічних університетів.
  4. Сучасні підходи до розвитку психологічної стійкості викладачів закладів вищої освіти та вміння працювати в умовах воєнного стану.

  Більш детальну інформацію про семінар можна отримати за телефоном 097  483 33 93 (Наталія Андріївна Коломієць)

  Посилання на семінар

Чекаємо на Вашу участь!