Heder6 1

Header6 0


ТЕХНОЛОГІЇ ЛІТЕРАТУРНО-ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ

  17.04.23 р. на факультеті початкової освіти розпочалися 30-годинні курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників спеціальності 013 Початкова освіта, які відбуваються в дистанційному режимі. Слухачами курсів стали вчителі початкових класів м. Умані, Уманського району (17 осіб).

  Тема курсу: «Технології літературно-творчого розвитку молодших школярів». Заняття проводить Роєнко Людмила Миколаївна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі в програмі Google Meet. Програма курсів охоплює питання: особливості розвитку літературно-творчих здібностей молодших школярів; прийоми ТРВЗ для літературно-творчого розвитку учнів; застосування окремих прийомів ТРВЗ на уроках мови і читання; прийоми фантазування Дж. Родарі як засіб літературно-творчого розвитку; методика складання творчих розповіді за картиною; методика складання казок за допомогою наочних моделей В. Проппа; елементи сторітелінгу в початковій школі; розвиток творчих здібностей на уроках української мови та літературного читання.

  Оцінювання слухачів курсів підвищення кваліфікації спеціальності 013 Початкова освіта здійснюватиметься за результатами підсумкового тестування.
00

01

02