Heder6 1

Header6 0


ТЕАТР ФАКУЛЬТЕТУ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ ВІДНОВИВ СВОЮ РОБОТУ

  Понад двадцять років творчий колектив театру драми та комедії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини під керівництвом заслуженого працівника культури України, художнього керівника, режисера-постановника, викладача кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Наталії Алексєєвої вітає з Новорічними та Різдвяними святами дітей викладачів, здобувачів вищої освіти та співробітників університету.

  З 2014 року і до сьогодення учасники театру радують маленьких глядачів, батьки яких захищають нашу рідну Україну від російської навали, та дітей-сиріт, у яких батьки загинули. Колектив театру турбується і про дітей, які тимчасово внутрішньо-переміщені, відвідують школи-інтернати, дитячі притулки та вітають з днем святого Миколая малечу, яка лікується у міській дитячій лікарні.

  Жодне свято не проходить без подарунків, які закупляють профспілковий комітет університету та студентська рада.

  Актори театру показують театралізоване дійство з казковими героями, конкурсами, вікторинами. У цьому році Новорічні й Різдвяні свята затьмарені війною, але Збройні Сили України стоять на захисті, щоб наші дітки відчули радість та позитивні емоції.

  Дякуємо учасникам творчого колективу за їхню благородну справу!

1012