Heder6 1

Header6 0


СЛАВА НЕЗЛАМНИМ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ!

  14 жовтня, у велике християнське свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День захисників і захисниць України та День українського козацтва.

  Цьогоріч, через повномасштабне вторгнення росії, цей день для кожного українця набув нового значення... Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям за активну громадянську позицію, за те, що стоїте на варті справедливості і забезпечуєте мир та спокій на рідній землі!

  Сьогодні кожен українець підносить щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла наших захисників, захисниць, мирних жителів під своє покровительство та захистила...

  Помяни нас у твоїх молитвах, пані Діво Богородице, та не загинемо за множення гріхів наших, покрий нас від усякого зла і лютих напастей; на Тебе бо сподіваємося і, твого покриву свято вшановуємо, тебе величаємо. Збережи соборність землі нашої, покрий нас Святим Твоїм Омофором від зазіхання злих нечистих сил та усякого супостата, нехай буде в країні нашій правда Господня, та хай збережуться в народі нашому святодідівська мова та звичаї. Амінь.

 

Нехай наші молитви будуть почуті!

Ми віримо у світле і мирне майбутнє України!

Слава українським Героям!

Слава нашим захисникам!

 

1401