Heder6 1

Header6 0


Настановча онлайн-конференція для здобувачів вищої освіти (ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА) ОС «Магістр» ІІ курс денної форми навчання

   2 вересня 2022 року о 15:00 відбулася  настановча онлайн-конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» ІІ курсу факультету початкової освіти денної форми навчання, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта.

  Термін проходження практики: з 05.09.2022 року по 02.10.2022 року.

  • Здобувачів вищої освіти 261м групи направлено на виробничу практику із психології.

  Керівником групи  призначено: кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології Вахоцьку Ірину Олександрівну.

01

  • Здобувачів вищої освіти 262м групи направлено на виробничу практику в закладах дошкільної освіти

  Керівником групи  призначено: кандидата педагогічних наук, доцента кафедри дошкільної освіти Попиченко Світлану Сергіївну.

02

  • Здобувачів вищої освіти 263м групи направлено на виробничу практику з інформатики в закладах загальної середньої освіти

  Керівником групи  призначено: старшого викладача кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій Паршукову Лесю Миколаївну.

03

 

  На онлнайн-конференції був присутній декан факультету кандидат психологічних наук, професор Якимчук Б. А. та заступник декана з педагогічної практики викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  Байдюк Л. М.

  У період проходження практики здобувачі вищої освіти зобов’язуються виконувати вимоги щодо забезпечення безпеки на базі проходження практики в умовах воєнного стану.

  Здобувачів вищої освіти ознайомлено з робочою програмою практики. Під час проходження практики здобувачі вищої освіти зобов’язуються виконувати адаптовані завдання програм практик до умов реалізації дистанційного навчання.

  Групові керівники озвучили адаптовані завдання навчальної практики та ознайомили з сайтами Міністерства освіти і науки України, які допоможуть у підготовці та проходженні практики.

  Бажаємо успіху здобувачам вищої освіти!