Heder6 1

Header6 0


ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

  Викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі, художній керівник, режисер-постановник та сценарист народного театру драми і комедії факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, заслужений працівник культури України, член національної спілки діячів театрального мистецтва України Наталія Алексеєва вкотре стала Лауреатом І Премії Міжнародного конкурсу «Україна єднає світ».

 Алексеєва Наталія Дмитрівна – талановита випускниця Канівського культурно-освітнього училища режисерського відділу, яка в студентські роки була акторкою Канівського народного театру імені Т. Г. Шевченка. Нині Канівський коледж мистецтв є підрозділом Уманського держаного педагогічного університету імені Павла Тичини, який готує висококваліфікованих фахівців у галузі культури і мистецтва.

  Наталія Дмитрівна своєю діяльністю популяризує українську культуру на теренах нашої Батьківщини та за її межами. Та головним своїм здобутком пані Наталія вважає колектив театру. Всі його актори, колишні й теперішні, – справжні патріоти України, кожен з яких на своїй ниві (ЗСУ, тероборона, рятувальна служба, волонтерська та педагогічна діяльність) наближає нашу Перемогу.

Наталія Дмитрівна є гордістю факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Бажаємо їй нових творчих досягнень, Миру і Перемоги!

 

1808