Heder6 1

Header6 0


ПРАКТИКА В ОЗДОРОВЧИХ ТАБОРАХ (ОНЛАЙН-ФОРМАТ)

  27 червня 2022 року відбувся захист практики здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр ІІІ курсу факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта.

  Практика проходила в онлайн-режимі на базі Дмитрушківського ліцею Дмитрушківської Сільської Ради Уманського району Черкаської області у період з 30.05.2022 року по 12.06.2022 року за підтримки директорки школи, стейкхолдера Мовчан Ніни Іванівни.

00

  Виробнича практика в оздоровчих таборах – складова частина освітнього процесу. Вона забезпечує поєднання теоретичної підготовки майбутніх педагогів з їх практичною діяльністю, сприяє формуванню творчого відношення майбутнього спеціаліста до педагогічної діяльності, визначає ступінь його професійної здатності і рівень педагогічної спрямованості. Сприяє закріпленню їх теоретико-методичних, психологічних знань з теорії виховання, загальної, вікової та педагогічної психології та багатьох інших дисциплін.

01

  Груповий керівник кандидат педагогічних наук, доцент кафедри виховних технологій та педагогічної творчості Макарчук Вікторія Вікторівна провела настановчу конференцію, де пояснила особливості роботи в оздоровчому таборі, озвучила мету та завдання практики а також дала поради здобувачам вищої освіти щодо проведення різних заходів.

  Мовчан Ніна Іванівна організувала зустріч із здобувачами вищої освіти, колективом учителів ліцею та учнями.

  Здобувачі вищої освіти працювали на платформі GoogleClassroom та використовували Google Meet та Viber, де мали можливість провести різні види роботи та майстер-класи.
02

03

  Звітну документацію надіслано на електронну адресу групового керівника.

04

05

  Здобувачам вищої освіти вдалося домогтися створення виховної системи в загоні, сприяти розвитку особистості кожної дитини на основі розвитку колективу та міжособистісних стосунків та домогтися пізнавального характеру кожної справи.

06

  Директорка школи відзначила роботу таких студентів: Міколута Дінара, Мошняга Ярослава, Музикова Катерина, Чернятинська Яна, Кравець Ірина.

  Учасники онлайн-табору були активними та креативними, брали активну участь у всіх заходах.

  Щиро дякуємо Мовчан Ніні Іванівні за організацію та можливість проходження практики!