Heder6 1

Header6 0


НАТАЛІЯ АЛЕКСЕЄВА – ЛАУРЕАТ І ПРЕМІЇ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ

2   Викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі, член національної спілки театральних діячів України, Заслужений працівник культури України, художній керівник та режисер-постановник народного студентського театру драми і комедії факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Наталія Алексеєва вкотре стала Лауреатом І Премії ХХVІІ Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «VІР покоління» у номінації: Оригінальний жанр, читці-декламатори, проза. Це вже третя перемога на міжнародному рівні, яка стала підтвердженням майстерності та високого професіоналізму Наталії Дмитрівни. Конкурс проходив за підтримки Центру освітніх інновацій та творчості «Гармонія» (м. Київ 28.10.2021р.).

   Будучи режисером за освітою, Наталія Дмитрівна не обмежує свій творчий шлях на режисурі. З 2006 року пані Наталія автор та ведуча дитячої передачі «Сунична галявина» на ТРК «Умань». За цікаву ідею, професійний підхід та вклад у культурний розвиток медіа простору в 2012 році стала лауреатом фестивалю журналістів «УМАНЬ – MEDIA – МАЙСТЕР».

    У 2020 році отримала диплом І ступеня Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ» у номінації: «Розмовний жанр», категорія «Професіонали».

   У 2021 році стала володарем гран-прі міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Viva stars of arts»  у номінації «Театральна творчість. Читці-декламатори».

    Заняття з театрального мистецтва, акторської майстерності, сценічного руху, сценічної мови приносять свої плоди. Справжній доказ таланту Наталії Дмитрівни – творчі успіхи її талановитих учнів, читців-декламаторів:

  Лариса Сауляк, студентка факультету початкової освіти – Лауреат ІІ премії ХV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу театрів та цирку» (м. Гостомель);

   Наталія Алексеєва, студенткка факультету початкової освіти – Лауреат І та ІІІ премії ХVІІ та ХVІІІ Всеукраїнського фестивалю театрального та циркового мистецтва (м. Ірпінь);

  Максим Турчинський, студент факультету фізичного виховання – Лауреат І премії Міжнародного професійного конкурсу читців гумору імені Андрія Сови (м.Одеса 2018р.), Лауреат І Премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Квітуча Україна» (м. Київ), Лауреат І премії Всеукраїнського театрального конкурсу «Авторська поезія. Дорослі» (м.Одеса), Лауреат І премії Всеукраїнського конкурсу читців гумору і сатири «Веселий настрій» (м.Одеса), та інші.

  Гордістю нашого факультету є Студентський народний театр драми і комедії, який є лауреатом та володарем гран-прі всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів театрального мистецтва, створений у 2000 році Наталією Алексеєвою.

Шановна Наталіє Дмитрівно!

   Вітаємо Вас з перемогою і бажаємо творчого натхнення й успішного шляху до омріяних вершин. Бажаємо нових перемог, втілення в життя всіх найзаповітніших мрій!

3