Heder6 1

Header6 0


НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПРАКТИКИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

  Педагогічна практика у закладах вищої освіти є обовязковим компонентом процесу фахової підготовки майбутніх педагогів, важливим етапом їхнього професійного зростання.

  Практична підготовка забезпечує встановлення безпосереднього зв’язку між теорією та практикою, оскільки в умовах реальної професійної діяльності відбувається інтеграція теоретичних знань і практичних умінь студентів, що зумовлює оволодіння ними складниками професійної компетентності.

  19 та 20 жовтня проведено настановчу конференцію з навчальної практики для студентів 21-24 груп, та виробничої практики для студентів 41,43,44 груп.

  Згідно з робочим навчальним планом та графіком освітнього процесу здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІІ курсу факультету початкової освіти 21-24 групи направлено на навчальну практику з відривом від навчання з 01.11. 2021 по 14. 11. 2021 року.

  21 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Уманської міської ради Черкаської області.

  Керівником групи призначено: кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кудлу  Марію  Валеріївну.

  22 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Уманської міської ради Черкаської області.

  Керівником групи призначено: кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Безлюдну Наталію Валентинівну.

  23 група та 24 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14 Уманської міської ради Черкаської області.

  Керівником групи призначено: кандидата психологічних наук, викладача  кафедри психології  Гуртовенко Наталію Вікторівну.

 Згідно з робочим навчальним планом та графіком освітнього процесу направлено на практику здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІІІ курсу та ІV курсу факультету початкової освіти на виробничу практику з відривом від навчання з 01.11. 2021 по 28. 11. 2021 року.

  37 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Уманської міської ради Черкаської області та за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівником групи призначено: кандидата психологічних наук, викладача кафедри психології Дудник Оксану Андріївну.

  41 група – Уманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Уманської міської ради Черкаської області та за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівником групи призначено: кандидата психологічних наук кафедри психології Якимчук Ірину Павлівну.

  43 група – за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівником групи призначено: кандидата педагогічних наук кафедри англійської мови та методики її навчання Холод Ірину Василівну.

  44 група – за місцем проживання та працевлаштування.

  Керівником групи призначено: викладача кафедри  інформатики і інформаційно–комунікаційних технологій  Джогу Дмитра Сергійовича.

  Бажаємо студентам закріпити і поглибити теоретичні знання, що були набуті у закладі вищої освіти, виробити свої  професійні вміння й навички, розвивати творчі здібності та педагогічне мислення.
01