Heder6 1

Header6 0


ЧАРІВНИЙ СВІТ ТЕАТРАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ДЛЯ МАЛЕЧІ

  За ініціативи художнього керівника, режисера-поставника студентського народного театру драми і комедії, Заслуженого працівника культури України Наталії Алексеєвої, для вихованців Уманського дитячого клубу розвитку «Kids club owl» на базі театральної студії університету було організовано і проведено зустріч-знайомство з казковим світом театрального мистецтва.

3

  Наталія Дмитрівна провела для юних талантів майстер-клас з акторської майстерності. Діти з захопленням поринули у світ театру, спробувавши себе у ролі акторів. У їх виконанні були розіграні невеликі етюди, мініатюри. Юні актори намагалися за допомогою голосу та жестів створювати певні образи, демонстрували акторські здібності. Діти приміряли театралізовані костюми і стали справжніми маленькими акторами. Масу позитивних емоцій викликала театралізація казок «Рукавичка» і «Ріпка» у їх виконанні. 

  Кожен з юних учасників зустрічі відкрив для себе чарівний світ театрального мистецтва, отримавши масу позитивних вражень від власної акторської гри.

5

4

2

00