Heder6 1

Header6 0


СНТ В СОЦ. МЕРЕЖІ

  22 січня 2021 року відбулася онлайн-конференція Студентського наукового товариства на тему: «Соціальні мережі як ефективний засіб популяризації науки»

   У 2020 році пандемія негативно вплинула на людей в усьому світі. Всі включили режим «онлайн»: школярі, студенти, викладачі, офісні працівники і т.д.

  Всі працюють онлайн або ж поширюють інформацію в соціальних мережах. Адже, соціальні мережі дедалі більше стають інформаційним відбитком саме громадянської активності, оскільки саме цей канал комунікації використовується для поширення ідей, обʼєднання однодумців у спільноти, організації заходів і т.д.

  Голова СНТ, Сич М. В., доповіла про переваги використання соціальних мереж, адже соціальні мережі перестали бути лише середовищем і перетворилися на засіб досягнення цілей.

  Мета СНТ – залучення осіб, які навчаються в університеті до науково-дослідної роботи, пошук і підтримка талановитих дослідників серед осіб, які навчаються в УДПУ ім. П. Тичини, надання їм всебічної допомоги.

   Члени СНТ запропонували створити Facebook – сторінку СНТ ФПО, де можна інформувати студентів про семінари, конкурси, олімпіади, конференції. А також проводити різні онлайн-заходи.

   Інтернет-простір дає багато можливостей для реалізації ідей і планів покоління Z, тому ми будемо плідно працювати і моніторити інформаційно-комунікаційні технології, які дозволять залучити широке коло студентів-науковців.

 

026