Heder6 1

Header6 0


ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

  12 листопада 2020 року в режимі online на засіданні кафедри виховних технологій та педагогічної творчості відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання.

  Відповідно до протоколу захисту наукових робіт студенти мали можливість представити доповіді, у яких висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданням дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи.

 У процесі захисту наукової роботи студенти продемонстрували вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх, виявили щиру зацікавленість проблемою дослідження.

 За результатами попереднього захисту кваліфікаційних робіт усі роботи студентів, спеціальності 013 Початкова освіта допущені до перевірки робіт на унікальність в програмі AntiPlagiat та основного захисту.

Вітаємо магістрантів факультету початкової освіти з успішним проходженням першого етапу захисту випускної кваліфікаційної роботи.

20201117 122200

20201117 122203