Heder6 1

Header6 0


Фестиваль педагогічної творчості

Фестиваль педагогічної творчості

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини щорічно проводиться фестиваль педагогічної творчості. Модератором заходу традиційно виступає кафедра виховних технологій та педагогічної творчості факультету початкової освіти.

Ще у 1990 році вперше на сцені зібралися команди, щоб позмагатися у педагогічній майстерності. За 30 років поняття «конкурс» та «тиждень» поступово переросли у фестиваль педагогічної творчості.

Фестиваль проводиться з метою формування педагогічної культури та професійного стилю мислення майбутнього педагога, підтримки творчої педагогічної діяльності студентів і популяризації педагогічних здобутків у створенні системи освітньої роботи.

Цьогоріч, на жаль, через захворювання на COVID - 19 та карантин ми не маємо можливості зібратися разом, щоб відчути атмосферу свята, продемонструвати єдність команд, студентську креативність, педагогічну майстерність. Та все ж традиції університету незмінні!

Кафедра запрошує студентів ФПО взяти участь у челенджі «Ми любимо свій факультет». У довільній формі вам необхідно запустити челендж у соціальних мережах.

Сподіваємося, що навіть в умовах карантину наші студенти залишаються креативними та талановитими, вміють творчо, оригінально та нетрадиційно вирішувати завдання, усвідомлюють, що бути вчителем – справжнє мистецтво.

Бажаємо вам ніколи не зупинятися на досягнутому, підкорювати нові педагогічні вершини, бо саме від вас залежить творче майбутнє та освіта підростаючого покоління!

 02

03

04

05