Heder6 1

Header6 0


Вітаємо з Міжнародним днем театру!

   27 березня – Міжнародний день театру. Театр є універсальною мовою спілкування людини з буттям. Одне з найстаріших мистецтв, він завжди є осмисленням актуального і реакцією на нього.

4

   Гордістю нашого університету є студентський народний театр драми і комедії факультету початкової освіти, який впродовж майже двадцяти років дарує глядачам неймовірні позитивні емоції, відчуття естетичної насолоди, чим і заслужив любов та повагу численних поціновувачів театрального мистецтва. Усі ці роки незмінним керівником творчого колективу є заслужений працівник культури України Наталія Алексеєва, яка натхненно та самовіддано працюючи зі студентською молоддю, виховує найкращі людські якості, розвиває таланти, допомагає утвердитися в житті.

  Театральний колектив – це важливий осередок культурного життя нашого університету, який зберігає і передає глядачам плідні культурні традиції, залучаючи їх до світу прекрасного, до пізнання великої естетичної реальності, якою він є. 

   З нагоди професійного свята ми шлемо найщиріші вітання всьому колективу студентського народного театру драми і комедіії! Нехай невичерпним буде джерело вашого натхнення і наснаги, хай не полишають вас завзяття та енергія, сила волі, витримка, оптимізм! Бажаємо вам реалізації найсміливіших творчих задумів, нових мистецьких перемог, аншлагів, щедрих і щирих оплесків глядачів! Нехай ваша творчість і надалі слугує справі піднесення рівня національної свідомості та зміцненню української державності, сприяє подальшому розвиткові театрального мистецтва.