Heder6 1

Header6 0


МІЖНАРОДНА ЛІТНЯ ШКОЛА «ЄВРОПЕЙСЬКІ ЗЕЛЕНІ ВИМІРИ: ВИКЛИКИ ДЛЯ УКРАЇНИ»

  Викладачі кафедри виховних технологій та педагогічної творчості стали учасниками Міжнародної літньої школи «Європейські зелені виміри: виклики для України», що проходила  в онлайн форматі.

  Захід було організовано Чорноморським національним університетом імені Петра Могили в межах проєкту Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне.

  Мета літньої школи полягала в тому, щоб надати учасникам глибоке розуміння сучасних екологічних викликів і можливостей, з якими зустрічається Європа та Україна, а також сприяти міжнародному співробітництву та обміну досвідом між студентами, дослідниками, політиками та іншими зацікавленими сторонами.

  Учасники мали чудову нагоду приєднатися до дискурсу, де обговорювалися актуальні питання сьогодення, а саме:

  • сучасні принципи та інструменти реалізації європейської екологічної політики;
  • порівняльний аналіз екологічного законодавства ЄС та України;
  • впровадження європейських стандартів в екологічну практику України;
  • екологічні проблеми, пов’язані з воєнними діями.

  По завершенню запланованої програми всі отримали сертифікати (18 акад. год./0,6 кредитів ЄКТС), що підтверджують участь у Міжнародній Літній Школі JMEUGD-2024. 

Дякуємо організаторам за отриманий досвід, знання та навички, що безумовно сприятимуть нашій професійній діяльності та допоможуть впроваджувати ініціативи у своєму закладі освіти! Сподіваємося на продовження співпраці та участь у наступних заходах!

Dzubenko

Reznichenko

Dobryden