Heder6 1

Header6 0


ШЛЯХ ДО ЕФЕКТИВНОГО СПІЛКУВАННЯ: ТРЕНІНГ З ФОРМУВАННЯ НАВИЧОК СТАВИТИ ЗАПИТАННЯ ВІД ОКСАНИ СЛОВІК

  У центрі уваги сучасного світу знань та навчання завжди перебувають навички ефективного спілкування. Справжнє мистецтво, яке має неабияке значення у всіх сферах життя – це вміння ставити запитання. Незалежно від того, чи ми використовуємо їх у професійному оточенні, у особистому спілкуванні або навіть у власних думках, навички ставити запитання формують нашу здатність розуміти, аналізувати та взаємодіяти з навколишнім світом.

  З метою збагачення арсеналу комунікативних інструментів відбувся тренінг під керівництвом видатного фахівця Оксани Словік – сертифікована вчителька початкових класів КЗЗСО «Луцький ліцей №27 Луцької міської ради Волинської області»; ТОП-50 кращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020, 2021; тренерка освітніх програм; освітня експертка із вивчення практичного досвіду педагогічних працівників під час сертифікації педагогічних працівників; незалежна експертка із інституційного аудиту; координаторка mini-EdCamp (не)конференції Lutsk Lyceum 27; спікерка освітніх платформ, EdCamp подій, всеукраїнських та міжнародних конференцій; авторка вебінарів та тренінгів для вчителів; психологиня. Її тренінги завжди відрізняються практичністю та ефективністю, розкриваючи тонкощі мистецтва питань та їх вплив на спілкування. І цей тренінг не став винятком.

01

  Захоплення, вміння пристосовуватися до аудиторії та глибокі знання психології комунікації роблять пані Оксану неперевершеним провідником у світі запитань.
Учасники тренінгу відзначили величезне значення нового підходу до вивчення та практикування використання питальних технік у їх повсякденному житті.
«Цей тренінг став для мене не просто навчальним заходом, а справжнім відкриттям – ділиться враженнями одна з учасниць. Тепер я розумію, які питання можуть відкривати нові горизонти спілкування та допомагати досягати глибшого розуміння».

  Велика подяка Оксані Словік за її невтомну працю над розвитком комунікативних навичок. Нехай ця мудрість, якою вона ділиться, поширюється й далі, допомагаючи людям розуміти один одного краще та будувати гармонійні відносини.

02

03