Heder6 1

Header6 0


ВІДКРИТЕ КОНКУРСНЕ ЗАНЯТТЯ «ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНІКА ВЧИТЕЛЯ»

Вихованець сприймає вашу душу

та ваші думки не тому,

що знає, що у вас на душі робиться,

а тому, що бачить вас, слухає вас…

Антон Макаренко

  08 квітня 2024 року доцент кафедри виховних технологій та педагогічної творчості Алла Добридень провела відкрите конкурсне заняття з навчальної дисципліни «Основи педагогічної майстерності» на факультеті фізичного виховання для здобувачів вищої освіти ІІ курсу на тему: «Педагогічна техніка вчителя».

02

  На лекційному занятті, яке проходило у двох форматах: очно та за допомогою сервісу відеозв’язку Google Meet, були присутні науково-педагогічні працівники: завідувачка кафедри виховних технологій та педагогічної творчості доцент Вікторія Макарчук, доценти Ірина Дзюбенко, Ірина Резніченко та викладач-стажист Ольга Поліщук.

03

  Незважаючи на те, що сучасні технології змінюють підходи до навчання і виховання молодого покоління, педагогічні техніки залишаються ключовим елементом успішного навчання і мають пріоритетний вплив на формування майбутнього педагога – майстра своєї справи.

04

  Цікаво, яким буде світ? Які виклики та можливості чекають наших майбутніх педагогів? Бажаємо їм мудрості, терпіння та віри у потенціал кожного вихованця. Нехай вони завжди знаходять натхнення у власній роботі та відкривають для своїх учнів двері в світ знань та можливостей!