Heder6 1

Header6 0


Життя і час не можливо повернути назад, тому бережіть себе, бережіть своїх рідних!

  У зв’язку з трагічною подією, що сталася в університетській родині на факультеті початкової освіти було організована нагальна онлайн-зустріч з батьками та здобувачами вищої освіти.

01

  В. о. декана факультету Наталка Дудник сповістила присутніх, що 26 березня 2024 року близько 19.00 год. в гуртожитку №2 Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини сталася трагічна подія: загинув студент 2 курсу факультету фізики, математики та інформатики Мочалов Владислав Вікторович та отримав поранення студент 1 курсу факультету інженерно-педагогічної освіти Смілянець Євгеній Анатолійович. За офіційною інформацією працівників поліції поранень здобувачам вищої освіти завдала стороння особа, яка не є студентом університету. Наталка Василівна наголосила, що наразі в мережах є багато фейкової інформації і закликала батьків дослухатися тільки до офіційних джерел. Також було акцентовано увагу на тому, що адміністрація університету завжди дбала про безпеку та ментальне здоров’я здобувачів освіти і продовжує цю роботу. Зокрема, в університеті діє безкоштовна психологічна підтримка. Висококваліфіковані фахівці завжди готові надати професійну консультацію усім, хто її потребує та допоможуть подолати життєві труднощі, психологічні проблеми, конфліктні ситуації.
020

  До розмови приєдналися куратори академічних груп Любов Байдюк і Віта Мельничук.
030

  Долучилися до розмови й батьки наших студентів. Усі їх пропозиції щодо безпеки життєдіяльності наших дітей обов’язково будуть враховані. Колектив університету і надалі прикладатиме максимум зусиль, щоб убезпечити наших студентів.

040