Heder6 1

Header6 0


ФОРМУЄМО СВІДОМИХ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ!

Факультет початкової освіти – це не лише місце отримання знань, але й осередок виховання громадянськості та патріотизму!

З метою формування національно-патріотичної свідомості та ідентичності для здобувачів І курсу заочної форми навчання у ході вивчення дисципліни «Теорія та практика національно-патріотичного виховання у початковій освіті» (викладач – доц. Алла Добридень) було проведено ряд онлайн-зустрічей.
00

У ході обговорення актуальних питань сьогодення було розкрито особливості національно-патріотичного виховання молодших школярів, проаналізовано становлення системи національно-патріотичного виховання в Україні, розглянуто психолого-педагогічні особливості формування патріотизму молодших школярів в умовах НУШ (з елементами практичного впровадження).

Учасники зустрічей активно долучалися до дискусій та ділилися власним досвідом роботи.
010

З метою розуміння та закріплення вивченого матеріалу здобувачі вищої освіти підготували презентації, у яких відзначили важливість формування у молодших школярів глибокого патріотизму, поваги до власної культури, історії та традицій свого народу.
020

По завершенню зустрічей ми зробили висновок, що роль педагога в процесі формування майбутнього патріота надзвичайно важлива. Адже він виступає не лише як посередник у передачі знань, але й як вихователь, який впливає на формування поглядів, характеру та позитивних патріотичних цінностей школярів.

Тож, будьмо прикладом для наших вихованців!

Продовжуємо разом крокувати до Перемоги!

Слава Україні! Смерть ворогам!

03