Новорічне дійство для дітлахів!

Надрукувати

  Щороку актори театру драми та комедії факультету початкової освіти УДПУ імені Павла Тичини (художній керівник та режисер-постановник, заслужений працівник культури України Наталія Алексеєва) дивують дітей новими постановками.

DSC 8484

  Новорічний сценарій для дітей складався задовго до свята. Це природно, адже так хочеться подарувати малюкам чарівну казку, наповнену неймовірними подіями, незабутніми враженнями та магією здійснення бажань!

  Новорічне свято колектив театру подарував діткам викладачів, студентів та співробітників університету До свята долучилася студентська рада університету. Кожен маленький учасник отримав свою крапельку щастя у вигляді неочікуваних подарунків та солодких сюрпризів під різнобарвними стрічками святкового настрою.

DSC 8515

  Наполегливість та старанність артистів, помножені на їх акторську майстерність і талант, підкреслені винятковою професійністю керівника в результаті вразили глядачів витонченою симфонією емоцій та дій.

  Героями театралізованого дійства стали казкові герої, яких зіграли студенти нашого факультету Назар Кандиба та Вячеслав Рубашкін.

DSC 9032

  Казкові персонажі створили для маленьких гостей яскраве феєричне дійство із безліччю оригінальних конкурсів, веселих загадок, улюблених пісень, жвавих хороводів. На тлі казкових новорічних декорацій діти мали змогу поділитися своєю творчістю, розповісти вірші та скоромовки, проспівати пісеньку. Їхня енергія наповнила зал щирою радістю та святковим настроєм, було приємно бачити ясні очі дітей, чути їх щасливий сміх, насолоджуватися тим, від чого вони отримують величезне задоволення!

DSC 9093

Колектив факультету початкової освіти висловлює щиру вдячність організаторам та учасникам заходу!
Нехай Новий рік принесе всім позитивні емоції, приємні враження та довгоочікувану Перемогу нашої країни!

DSC 9135

DSC 8531

DSC 8794