МІЖНАРОДНИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ «ДЕРЖАВОТВОРЕЦЬ: ДІЇ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО»

Надрукувати

  7 грудня у Дніпрі пройшов міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього», який об’єднав представників 17 громадських молодіжних організацій, представників державного сектору, роботодавців, іноземних партнерів та інших зацікавлених осіб.

  Учасниками форуму стали представники факультету початкової освіти: викладачі Любов Байдюк, Віта Мельничук та студентка 3 курсу Галина Шабатіна.

  Організаторами Міжнародного форуму «Державотворець: дії заради майбутнього» виступило Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями.

  Національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець» ініціювали із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави. Її мета – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності. Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту.

  Програма форуму була насиченою: 3 панельні дискусії та 5 зустрічей з іноземними спікерами. У дискусіях взяли участь відомі урядовці, успішні підприємці, громадські діячі, міжнародні активісти та понад 500 слухачів з усієї країни.

  Спікерами панельних дискусій виступили:

Андрій Бутенко – голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Віктор Дубовик – керівник Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України.

Ірина Грицай – заступниця начальника Дніпропетровської ОВА, доктор юридичних наук, професор.

Пйотр Кульпа – Міністр праці Республіки Польща (2004-2005).

02

Світлана Єрмакова – директор культурно-ділового центру «Менора».

Володимир Орлов – перший заступник Начальника Дніпропетровської ОВА, доктор економічних наук, заслужений економіст України.

Дмитро Подопригора – засновник ресторанів GIANNIVINO, ANNAPAVLOVA та Гостерія Хата Подопригора.

Владислав Штіпельман – власник групи компаній «SOL Union».
03

  Марина Попатенко – радниця з питань політик та залучення програми USAID «Мріємо та діємо», заступниця Міністра молоді та спорту України (2020-2023) та багато інших українських та закордонних спікерів.
04

  Учасники форуму дізналися:

  Саме молодь є запорукою міцної держави, вона є рушійною силою суспільства і спроможна на нестандартні та креативні рішення.

  Дякуємо організаторам за новий досвід та цінні знання!