Надрукувати

  14 лютого 2024 року відбулася онлайн-конференція з навчальної пропедевтичної практики в початковій школі для ОС Бакалавр 12у група денної форми навчання.

  Термін проходження практики: 19.02.2024-03.03.2024.

  Груповим керівником призначено викладача кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Загоруйко Н. П.

11

  Навчальна пропедевтична практика є важливим етапом у системі фахової підготовки, першою ланкою професійного становлення майбутніх вчителів. У цей період закладаються основи майбутньої професійної діяльності, відбувається оволодіння педагогічною майстерністю, формуються професійні якості учителя початкової школи, зміцнюється інтерес до майбутньої професії.

  Керівник практики Наталія Загоруйко, викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі, зауважила, що студенти мають дотримуватися правил, які висуває адміністрація школи, поважати шкільні традиції.

12

  Зі словами-настановами до студентів звернулася Любов Байдюк, заступник декана з педагогічної практики. Вона окреслила основні завдання навчальної пропедевтичної практики, звернула увагу на оформлення звітів і матеріалів з практики, звернулася до проблемних моментів, які можуть виникнути під час виконання окремих завдань психолого-педагогічного спрямування.

  Організатори конференції побажали студентам успіхів під час роботи з дітьми, щоб кожен зміг реалізувати свої знання у практичній діяльності, проявив себе найкраще!