Надрукувати

Настановча конференція з навчальної пропедевтичної практики

для здобувачів вищої освіти І курсу 15 групи заочної форми навчання  (ОС Бакалавр)

  2 лютого 2024 року відбулася онлайн-конференція з навчальної пропедевтичної практики для 15 групи заочної форми навчання, які йдуть на практику з 05 лютого 2024 р. до 18 лютого 2024 р.

  Груповим керівником призначено кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Торчинську Тамара Анатоліївну.

21

  Метою навчальної пропедевтичної практики є ознайомлення здобувачiв ОС Бакалавр iз особливостями органiзацiї освiтнього процесу в Новiй українськiй школi (НУШ), закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих здобувачами у процесі вивчення дисциплін професійної підготовки, формування професійних компетенцій майбутніх учителів початкової школи, розвитку внутрішньої установки на педагогічну професію (розвиток педагогічної позиції), оволодiння системою компетентностей для виконання комплексу функцiональних обов'язкiв учителя початкової школи, зокрема таких, як органiзацiя освiтнього процесу в 1-4 класах, iндивiдуальнi бесiди з батьками тощо.

  Груповий керівник повідомила завдання пропедевтичної практики та ознайомила здобувачів вищої освіти з вимогами до звіту про практику та критеріями оцінювання. Також наголосила, що захист навчальної пропедевтичної практики відбувається в формі короткої доповіді здобувача вищої освіти з наступним обговоренням комісії.

  Після закінчення навчальної пропедевтичної практики студент-практикант зобов'язаний протягом трьох днів, подати на кафедру фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі в папці наступну звітну документацію: належно оформлений звіт про проходження практики та додатки до звіту; щоденник практики, аналізи відвіданих уроків, виконане індивідуальне завдання; відгук керівника, завірений печаткою установи, де проходив практику.
22

  Також у період проходження практики здобувачі вищої освіти зобов’язуються виконувати вимоги щодо забезпечення безпеки життєдіяльності в умовах надзвичайних ситуацій (у т. ч. щодо порядку дій під час оголошення сигналу «Повітряна тривога») на базі проходження практики.

  Бажаємо успішного проходження практики!