Надрукувати

  30 січня відбулася настановча онлайн-конференція з виробничої практики в початковій школі для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання ІІІ (31, 34 групи) та IV курсу.

11

  Груповим керівником 31 групи призначено викладача кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Байдюк Л. М.

  Груповим керівником 34 групи призначено кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Торчинську Т. А.

  Груповим керівником IV курсу призначено доктора педагогічних наук, професора кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Комар О. А.

12

  Торчинська Тамара Анатоліївна озвучила мету практики: формування у здобувачів вищої освіти професійних умінь і навичок організації навчальної діяльності молодших школярів; здатності до виконання обов’язків вчителя початкових класів закладу загальної середньої освіти.

  Комар Ольга Анатоліївна ознайомила здобувачів вищої освіти із змістом діяльності здобувачів вищої освіти та озвучила завдання виробничої практики.

  В ході онлайн-конференції обговорено форми звітності здобувачів вищої освіти про практику та критерії оцінювання роботи здобувачів вищої освіти.

  Байдюк Любов Миколаївна провела інструктаж з техніки безпеки та відповіла на питання здобувачів вищої освіти щодо проходження практики.

13

Бажаємо успішного проходження практики!