Надрукувати

  13 вересня 2023 року відбувся  захист навчальної практики здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» ІІІ-го курсу спеціальності 013 Початкова освіта.

  Метою навчальної практики у початковій школі було опанування здобувачами вищої освіти здатностями до: аналізу та оцінювання психолого-педагогічних, матеріально-технічних, санітарно-гігієнічних, естетичних умов, що забезпечують формування предметних та ключових компетентностей у молодших школярів; конструювання й організації окремих елементів освітнього процесу початкової школи.

10

11

  Під час проходження практики студенти мали можливість:

  Також вони вчилися планувати власну діяльність, аналізувати й оцінювати її; налагоджувати ефективну комунікацію з учителем та учнями початкової школи.

  Під час захисту практики студенти поділилися своїми враженнями про свою роботу в школі. У кожного вони були свої. І негативні й позитивні. Але, якими б вони не були, кожний отримав свій хоч не великий, але професійний досвід. Досвід, який дав можливість оцінити свій потенціал і визначити ті напрями саморозвитку, над якими потрібно ще працювати.

131012

13

1415

16