КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ВИВЧЕННЯ ІНТЕГРОВАНОГО КУРСУ «Я ДОСЛІДЖУЮ СВІТ»

Надрукувати

  На факультеті початкової освіти розпочали роботу 30-ти годинні дистанційні курси з 24.04.23 по 28.04.23 р. на тему: «Компетентнісний підхід до вивчення інтегрованого курсу «Я досліджую світ»» за напрямом методологічні підходи до організації освітнього процесу в початковій школі.

  Курси проводить викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Лоюк Оксана Вікторівна кандидат педагогічних наук, доцент.

  Програма курсів охоплює питання інтегрованого підходу до вивчення курсу «Я досліджую світ» у початковій школі; використання технології формування дослідницької поведінки у молодших школярів на уроках курсу «Я досліджую світ»; технології розв’язування винахідницьких задач в контексті вивчення інтегрованого курсу «Я досліджую світ»; дидактичні можливості технології розвитку критичного мислення у вивченні інтегрованого курсу «Я досліджую світ»; реалізація компетентнісного підходу в контексті вивчення курсу «Я досліджую світ»; організаційно-методичні аспекти вивчення інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

  За результатами навчання 25 вчителів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

01

02