ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ВИПУСКНИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Надрукувати

  10–12 квітня на факультеті початкової освіти відбулися попередні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта.

  На захисті, який проходив у форматі відеоконференції за допомогою сервісу Google Meet, були присутні: голова Екзаменаційної комісії – доцент Наталка Дудник, яка привітала учасників заходу із завершенням написання наукових робіт та побажала всім успішного захисту, керівники випускних кваліфікаційних робіт та магістранти.

  Здобувачі вищої освіти звітували про зроблену теоретичну, експериментальну роботу, висновки тощо. По завершенню виступів обговорилися труднощі у процесі написання випускних кваліфікаційних робіт і набуті ними навички, які вплинуть на перспективи творчої роботи у майбутній професійній діяльності.

  У ході обговорення наукових робіт важливе значення надали культурі академічної доброчесності як базовій складовій розвитку наукової думки на факультеті початкової освіти. Адже, академічна доброчесність стає трендом, а недотримання її знижує репутацію закладів освіти, «здешевлює» дипломи в очах роботодавців, та руйнує авторитет української освіти у світі.

  На зустрічі було наголошено на дотримані принципів академічної добропорядності, а саме: принципі законності, принципі чесності та порядності, принципі справедливості, принципі взаємної довіри та взаємодопомоги, принципі поваги, принципі відповідальності, принципі компетентності й професіоналізму, принципі прозорості.

  Дотримання вище зазначених принципів кожен повинен починати з себе, бо саме найкраще вчить власний приклад. Отож, доброчесність є мірилом внутрішньої культури людини, запорукою формування інтелектуальної гідності, розвитку чесності і відповідальності усіх учасників освітнього процесу у закладах вищої освіти.

Бажаємо магістрантам успішного захисту випускних кваліфікаційних робіт!

01 

Кафедра фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі

 

02

Кафедра виховних технологій та педагогічної творчості

 

 030

Кафедра теорії початкового навчання