ЗАПОЗИЧУЄМО ДОСВІД КРАЩИХ!

Надрукувати

  У рамках міжнародної співпраці з 02 по 08 квітня 2023 року стартувала Міжнародна літня школа «Interdisciplinary Study in the Humanities» на базі Університету імені Адама Міцкевича (Польща). Літня школа об’єднала представників 10 українських ЗВО в межах проєкту NAWA «Солідарність з Україною – Європейські університети».

 Факультет початкової освіти представила викладач кафедри теорії початкового навчання – Віта Мельничук. Програма передбачала низку зустрічей, зокрема з проректорами, деканами та провідними науковцями Познанського УАМ, а також з волонтерами, керівниками бізнесових, розважальних організацій.

 Програма заходу включала доповіді провідних фахівців у галузі підготовки здобувачів вищої освіти та здійснення інтердисциплінарних досліджень. Також була проведена захоплююча екскурсія містом Познань, де гості змогли більше дізнатися про культуру та історію Польщі.

  Учасники стажування мали чудову нагоду обговорити можливості академічної співпраці, спільні наукові проєкти, запозичити науковий та практичний досвід польських колег. Особливе зацікавлення викликало питання інтердисциплінарності, яке відкриває нові горизонти для здобувачів вищої освіти обох країн, популяризує затребувані на ринку праці спеціальності.

  Усі учасники стажування отримали сертифікати, приємні враження та яскраві емоції.

Дякуємо нашим партнерам за запрошення та організацію насиченого

стажування для наших здобувачів освіти!

DSC 0918

DSC 0962

DSC 0972