Вітаємо Наталію Дмитрівну з перемогою!

Надрукувати

Шановна Наталіє Дмитрівно!

Колектив факультету початкової освіти сердечно вітає Вас із новою перемогою! Бажаємо творчого злету думок, креативних ідей, безлічі однодумців, успішної самореалізації! Ви Зірка нашого факультету! Радіємо новим досягненням разом!

Заслужений працівник культури України, художній керівник, режисер-постановник народного студентського театру драми і комедії, викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Наталія Алексеєва отримала диплом І ступеня Міжнародного двотурового конкурсу театрального мистецтва «London Starts», 6 сезон, номінація «Читання».

 Усі учасники конкурсу мають свої персональні сторінки, представлені на Алеї Талантів творчої платформи «Алеї Зірок України». Перейти на персональну сторінку Наталії Алексеєвої

«Ми всі усвідомлюємо, що в країні йде війна… Поряд з тим ми усвідомлюємо, що життя продовжується, тому є велике бажання творити, піднімати настрій собі та нашим захисникам і захисницям, надихати їх на Перемогу!

Участь у міжнародному конкурсі – це можливість продемонструвати усьому світу незламність українського духу, наше прагнення бути гідними нащадками волелюбних і безстрашних козаків. Свою перемогу присвячую Збройним Силам України. Дякую ЗСУ за можливість жити і працювати! Слава Україні! Героям Слава!», – поділилася роздумами Наталія Дмитрівна після оголошення підсумків конкурсу.

Вітаємо Наталію Дмитрівну з перемогою! Бажаємо міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі творчі плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих гараздів.

Миру й добра усім!

Разом до Перемоги!

1

00 Copy 1