Тримаємо культурний фронт

Надрукувати

 Доцент кафедри виховних технологій та педагогічної творчості Дзюбенко Ірина взяла участь в обговоренні важливості громадянського виховання молоді під час війни. 

  Захід відбувся у приміщенні Будинку культури, який зараз на реконструкції, в укритті, у безпечному для всіх місці, і дуже вдалому, як для відтворення ідеї, і тих подій, які саме режисер, Марина Скибенко, хотіла передати глядачам - показ документальної вистави «Наступна станція «Перемога»».

04
  Акторам Народного аматорського театру малих форм «Реверанс» та студії акторської майстерності «STARTime» дуже вдало вдалося вжитися в роль кожного героя, пропустити це все крізь себе, і настільки емоційно передати ту біль глядачам...

  Ідея вистави — сьогодення...Війна...Покалічені людські душі...І як 24 лютого 2022 року змінив життя кожного українця...Мрії, яким так і не судилося здійснитись... Все засновано на реальних подіях, історіях людей, які це все пережили з приходом повномасштабного вторгнення ...

  У залі були присутні переважно здобувачі вищої освіти, викладачі-психологи, соціальні педагоги, ВПО, волонтери, представники громадських організацій.

  Після вистави відбулося обговорення, у великому дружньому колі, де кожен зміг висловити свою думку, розказати людям, звідки потрібно черпати ресурси, щоб і надалі жити і рухатися до своєї мети, незважаючи на ті складності, що вдалося пережити, деяким лишитися без нічого, залишити домівки, роботи, кар'єри і продовжувати жити далі!

01

03