ВІЙНА ТА СПОГАДИ ПРО НЕЇ

Надрукувати

  Сьогодні рік як розпочався відкритий воєнний напад росії на Україну. Четвер…3:40…24. 02. 2022 року – цей день залишить в душі кожного українця відбиток смутку та страху…

  До річниці початку жорстокої війни куратором 11 групи Аллою Добридень було проведено годину спілкування на тему: «Війна та спогади про неї».

  У ході бесіди ми з’ясували, що війна торкнулася кожної української сім’ї. Спогади Юлії Антипової, переселенки з м. Херсону, вразили кожного слухача. Адже рятуючи своє життя, Юлія думала про вибір майбутнього закладу освіти. І ним став наш УДПУ імені Павла Тичини, заклад, який є фортецею для кожного здобувача вищої освіти!

  Інна Самборко з м. Гайсин, що на Вінниччині, розповіла про активну волонтерську діяльність їхньої сім’ї. Допомога ЗСУ надихає їх до життя і дарує віру у краще майбутнє.

  Також ми дізналися, що у кожного учасника зустрічі є рідні люди, що захищають нашу Україну (брати, дядьки, дідусі) і всі чекають на повернення захисників додому живими та неушкодженими.

  Нажаль, психічний стан українців пригнічений, емоції змінюються між тривогою, страхом, жахом, болем та переживаннями, тому учасники бесіди запропонували власні методи емоційного контролю.

  І на завершення години спілкування ми сформулювали гасло: «Кожне життя цінне! Кожна історія цінна! Війна завершиться Перемогою України! І саме наша молодь готова відбудовувати її!».

22