ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «ОСВІТНЄ ВОЛОНТЕРСТВО В УГОРЩИНІ»

Надрукувати

  27 червня 2022 року кафедрою виховних технологій та педагогічної творчості (модератор доц. Наталія Коломієць) було організовано гостьову лекцію для науково-педагогічних працівників факультету початкової освіти на тему «Освітнє волонтерство в Угорщині». Про те, як проактивні громадяни, вчителі долучаються до волонтерства в Угорщині, як тримають освітній фронт представила Оксана Михайлівна Матвіїшина, керівник відділу по роботі з іноземними вчителями в Печерській міжнародній школі, учитель української мови і літератури в Печерській міжнародній школі (м. Київ), волонтер, координатор Української школи при Американській міжнародній школі в Будапешті.

 Під час лекції, яка супроводжувалася змістовною мультимедійною презентацією, лекторкою було деталізовано питання щодо особливостей роботи з дітьми, які змушені були покинути Батьківщину через розв’язану росією війну, розкрито суть освітньої роботи вчителів-волонтерів та проаналізовано результати її втілення в практику.

  Наприкінці лекції Оксана Михайлівна висловила надію, що спільна робота батьків, українських, американських та угорських педагогів прискорить нашу спільну перемогу.
011

012