До уваги вступників ОС Бакалавр!!! Пройдіть онлайн демоверсію мультитесту ЗНО

Надрукувати

  Освіта.ua надає можливість всім охочим пройти демоверсію національного мультипредметного тесту ЗНО онлайн. На сайті коротко описано особливості онлайн демоверсії мультитесту ЗНО.

  Цей тест є аналогічним тим тестам, які будуть застосовані під час конкурсного відбору абітурієнтів для вступу на спеціальності бакалавра на бюджетні місця, а також на висококон’юнктурні спеціальності у 2022 році.

  Виконання демонстраційного варіанту завдань національного мультипредметного тесту допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з української мови, математики та історії України.

  Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані випускникам і абітурієнтам під час проходження спрощеного ЗНО.

  Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

  Окрім демоверсії мультитесту, який буде запропонований абітурієнтам для вступу, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН абітурієнти зможуть знайти тести ЗНО за всі минулі роки з предметів, які їх цікавлять.

  Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з української мови, математики та історії України, передбачені програмою.

 Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

 

Пройти мультитест: https://zno.osvita.ua/multitest/507/

 

Спробуйте свої сили ти перевірте власні знання.

Успіхів вам та мирного неба!

Слава Україні!