ВИРОБНИЧА ТА НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Надрукувати

  01 квітня 2022 року о 13:00 відбулася  настановча онлайн-конференція з навчальної практики для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр ІІ курсу 21, 22, 23, 24 груп денної форми навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта. Освітніми програмами: Початкова освіта. Психологія, Початкова освіта. Дошкільна освіта, Початкова освіта. Середня освіта (Мова і література (англійська)), Початкова освіта. Середня освіта (Інформатика).

  Термін проходження практики: 04.04. 2022 року по 17. 04. 2022 року.

  Керівниками груп призначено:

  21 група – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кудла  Марія  Валеріївна.

  22 група – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Безлюдна Наталія Валентинівна.

  23 група та 24 група – кандидат психологічних наук, викладач кафедри психології  Гуртовенко Наталія Вікторівна.

  Здобувачів вищої освіти ознайомлено з наказом ректора № 271о/д від 13.03.2022 р. «Про організацію освітнього процесу з 14 березня до 2 квітня 2022 р.» виконувати адаптовані завдання програм практик до умов реалізації дистанційного навчання.

  Також групові керівники озвучили адаптовані завдання навчальної практики та ознайомили з сайтами Міністерства освіти і науки України, які допоможуть у підготовці та проходженні практики.
01

02

03

  На онлнайн-конференції був присутній декан факультету кандидат психологічних наук, професор Якимчук Б. А., завідувач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  доктор педагогічних наук, професор Комар О. А. та заступник декана з педагогічної практики викладач кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі  Байдюк Л. М.

  О 14:00 відбулася настановча онлайн-конференція для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр І курсу 17 групи денної форми навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю  013 Початкова освіта. Освітня програма: Початкова освіта та для здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр І курсу 11у групи денної форми навчання факультету початкової освіти, які навчаються за спеціальністю 013 Початкова освіта. Освітня програма: Початкова освіта.

  Термін проходження практики:  04.04. 2022 року по 15. 05. 2022 року.

  Керівником 17 групи призначено: кандидата педагогічних наук доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Роєнко Людмилу Миколаївну.

  Керівником 11у групи призначено: кандидата педагогічних наук доцента кафедри фахових методик та інноваційних технологій у початковій школі Грітченко Тетяну Яківну.

  Групові керівники повідомили мету та адаптовані завдання програм практик до умов реалізації дистанційного навчання.

04

  Мирного неба усім!